Nieuwjaarsduik 2021

Daan van Heerewaarden
van totaal € 1.000 (116%)

In 2020 heb ik voor het eerst een Nieuwjaarsduik gedaan in Breskens, waar mijn opa woont. Dit jaar wil ik dat weer doen en wil ik geld inzamelen voor het goede doel.

Mijn beste vriend Mathieu heeft sinds 2 jaar diabetes. En daarom zamel ik geld in om aan Hippo and Friends te geven. Dit fonds steunt onderzoek ter voorkomen en genezen van type 1 diabetes. Hierdoor komt er hopelijk sneller een medicijn om kinderen met dit type diabetes te steunen.

Sponsort u mij ook?

Veel groetjes, Daan

 

Update 03/01/2021:

De foto's van mijn Nieuwjaarsduik van 2 januari 2021 staan nu op de site! Het was brrrrrr....koud! En doordat alle officieel georganiseerde duiken waren afgelast wegens de Corona regels, was ik dit jaar alleen met papa, mama, mijn broertje Huub en opa. Er was ook bijna niemand op het strand. 

Het was super koud (3 graden buiten en 7 in de zee). Mijn benen en handen zagen knalrood van de kou toen ik uit het water kwam! Toen snel aangekleed en een warme choco gedronken. En toen we 's avond thuis kwamen hing er een mooi spandoek, dat vond ik heel leuk. Bedankt allemaal om mij te sponsoren!

Groetjes, Daan